Laatste nieuws

Indeling jeugdselecties SJO / SV De Braak

Via onderstaande link is zichtbaar welke spelers zijn uitgenodigd voor de voorlopige jeugdselectie- en schaduwteams van SV De Braak. De komende week (waarschijnlijk op zaterdag 29 juni) zullen ook alle andere teams bekend gemaakt gaan worden. Dit gebeurt per e-mail maar ook zijn de teams zichtbaar op de websites van Helmondia en MULO omdat we van sommige spelers nog geen (werkend) e-mailadres hebben. 

De afgelopen weken/maanden hebben zich maar liefst 90 nieuwe spelers aangemeld bij onze beide verenigingen en ook zijn er weer veel kinderen gestopt. Dit betekent dat het indelen van de teams geen makkelijke opgave is en soms een hele puzzel.

Vriendelijk verzoek om niet meteen te gaan bellen, mailen of appen met allerlei vragen. Op de achtergrond moeten nog heel veel andere dingen geregeld worden voor SV De Braak.

Indelingen selecties SV De Braak

Campus De Braak in Helmond wordt open en groen

Een eerste impressie van Sport- en (be)leef Campus De Braak.

Architecten voor Sport- en (be)leefcampus De Braak in Helmond bekend.

Na een Europese aanbestedingsprocedure hebben gemeente Helmond en Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) de architecten geselecteerd voor de multifunctionele sportaccommodatie en de buitenruimte van Campus De Braak. Het team van architecten bestaande uit MoederscheimMoonen Architects, FaulknerBrowns Architects en CULD is gekozen op basis van hun onderscheidende ontwerpvisie. Daarin gaan gebouw en landschap in elkaar op tot een herkenbaar én groen icoon.
In de multifunctionele sportaccommodatie komt een aantal functies samen: het stadion als thuisbasis voor Helmond Sport, onderwijshuisvesting voor de Praktijkschool Helmond, een NOC*NSF sporthal, enkele gymzalen, de accommodatie voor de amateurvoetballers van Helmondia en Mulo en voor JvdI De Fysioclub. Belangrijk onderdeel van de opdracht is het landschapsontwerp van de campus. Naast de geplande sportvelden is er ruimte voor individuele sport en ontspanning, parkeren en een schoolplein.

Iconisch gebouw
In de visie van het architectenteam, waarin architecten en landschapsarchitecten samenwerken, is het gebouw een opvallend icoon en vormt één geheel met het omliggende park. Aan de beide lange zijden van het stadion zijn verschillende functies geclusterd. Deze combinaties van functies versterken elkaar, maar er is ook voldoende aandacht voor de eigen identiteit van de verschillende organisaties. Aan de ene zijde zijn de Praktijkschool, de ruimtes en hoofdtribune van Helmond Sport en De Fysioclub geclusterd. En aan de andere zijde de sporthal en amateurvoetbalaccommodatie. Hiermee ontstaat ruimte om een gebouw met twee ‘gezichten’ te ontwerpen. Een expressief gebouw dat aan alle zijden aantrekkelijk en levendig is.

Lees hier het hele artikel.

Op donderdag 13 juni is de kantine geopend. Dan kan men zich nog opgeven voor de afsluitende BBQ op zaterdag 22 juni. Buiten deze BBQ zaterdag is de kantine in de  weekenden gesloten. Op donderdag 20 juni is de kantine voor het laatst door de week geopend.

SJO teams kunnen t/m 13 juni nog trainen bij Mulo. Info via je leider. Vanaf 6 juni geen trainen meer voor de Seniorenteams van Helmondia. We starten weer in augustus, maar de exacte datum is nog niet bekend. de selectie start weer op 4 augustus.

Helmondia blijft in 3e klasse

EVVC – SC Helmondia 1-1. (EVVC wint na penalty’s)
SC Helmondia heeft onnodig verloren in de strijd om een ticket in de nacompetitie van EVVC, na verlengingen nam de thuisploeg de strafschoppen beter. Helmondia was in de eerste helft heer en meester maar de doelman van EVVC hield Revelino Kawarmala en Stephan van de Water met knappe reflexen van scoren af. In de tweede helft was de thuisploeg feller maar kwam Helmondia via Stephan van de Water op voorsprong. Met nog een kwartier op de klok viel de gelijkmaker waarna de verlengingen begonnen. Merlin Massaliki schoot namens de Helmonders op de paal en ook EVVC trof de paal. Nadat Youri van Rooij met zijn tweede gele kaart vroegtijdig moest gaan douchen was het vooral overleven voor Helmondia. In de strafschoppenserie werd Merlin Massaliki de schlemiel.

Bron: www.ed.nl/amateurvoetbal

SJO9-1 en SJO10-1 winnen bekerfinales

SJO Helmondia-Mulo O9-1 en O10-1 na hun bekerwinst

Vandaag hebben zowel de jongens onder 9 als jongens onder 10 hun bekerfinale gewonnen. Op een zonovergoten en goed bezocht sportpark de Beemd (Mierlo-Hout) was SJO9-1 met 7-1 te sterk voor Brandevoort, en won SJO10-1 in een hele spannende finale met 6-5 van SV Someren. Op de fotopagina’s staan wat foto’s van deze wedstrijden.

Wedstrijdmoment SJO10

Wedstrijdmoment SJO-9

Info SJO HELMONDIA-MULO / SV DE BRAAK

INFO VOOR OUDERS, LEIDERS EN TRAINERS VAN SJO HELMONDIA-MULO / SV DE BRAAK

Beste trainers, leiders en ouders,

Nu we bijna aan het eind van dit voetbalseizoen zijn gekomen is de tijd gekomen om terug te kijken maar zeker ook om vooruit te kijken.

Het samenbrengen van 2 verenigingen is niet iets wat je zomaar even doet. Daar zijn dan ook diverse bijeenkomsten voor geweest gedurende het seizoen 2017-2018. We zijn dit seizoen begonnen met een groot aantal teams die hebben deelgenomen aan de competitie maar ook een aanzienlijk aantal spelers heeft dit seizoen niet kunnen voetballen omdat er een gebrek was aan vrijwilligers. Gelukkig hebben diverse kinderen op vrijdagavond kunnen deelnemen aan speciale trainingen voor spelers van de wachtlijst. Om ruim 500 kinderen te laten voetballen hebben we veel vrijwilligers nodig die we moeten vinden tussen ouders, familie en vrienden van onze jeugdspelers. Ook voor komend seizoen wordt dit weer een hele opgave. De bereidheid van ouders om de handen uit de mouwen te steken neemt spijtig genoeg zienderogen af. Ook het kader van onze SJO kan wel een impuls gebruiken want nu is het een select groepje personen die de algemene lijnen van de SJO bewaakt en uitvoert.

(meer…)

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful