Laatste nieuws

Bekertoernooi van start

Helmondia 1 startte goed gisteren in de eerste bekerronde. FC Oda (uitkomend in de 4e klasse) werd met met 6-2 aan de kant geschoven. In de tweede ronde wacht een uitwedstrijd tegen Alweerteerheide (5e klasse). Deze wedstrijd begint zondag 8 September al om 13:00 uur.

Zilveren Helm 2019 naar Mierlo-Hout

Het Zilveren Helm toernooi 2019 werd afgelopen zaterdag 24 augustus 2019 gespeeld bij jubilerend Mierlo-Hout. 8 Helmondse voetbalverenigingen namen onder tropische omstandigheden deel.

In de finale tussen HVV en Mierlo-Hout wist de laatste na het nemen van strafschoppen te winnen. Na afloop zorgde gastheer Mierlo-Hout voor een barbecue en de nodige drankjes. Geruchten gaan dat voetbalvereniging Bruheze dit toernooi volgend jaar wil organiseren. Volgens Mierlo-Hout gaat de voorkeur van alle verenigingen uit naar de maand augustus i.p.v. de maand juni.

Ons vaandelteam wist dit jaar geen hoge eindklassering af te dwingen na in de poulewedstrijden twee maal te verliezen (Mierlo-Hout en Stiphout Vooruit) en een maal gelijk te spelen (PVV).

Informatie over kleding SV De Braak e.d.

Beste ouders/verzorgers,

Over ruim een week gaan we starten met de eerste bekerwedstrijden en achter de schermen wordt er hard gewerkt om op deze dag alle kinderen allemaal in het nieuwe SV De Braak tenue op het veld te hebben staan. Dit is een hele organisatie als je weet dat er ongeveer 500 tenues bedrukt en uitgereikt moeten gaan worden aan de ruim 40 jeugdteams. Net zoals de afgelopen jaren worden de shirts en broeken in bruikleen uitgegeven en is de vergoeding hiervan opgenomen in de contributie. De kousen dient iedereen zelf via de club aan te schaffen. De verkoop van deze kousen begint op maandag  26 augustus en de hele week heeft iedereen de tijd om ook voor zijn of haar kind kousen aan te schaffen voor de prijs van € 7,50. Dit kan in de kantine van MULO en pinnen (contactloos) is mogelijk. Ook de spelers die via stichting leergeld hun contributie en kleding betalen dienen deze kousen zelf te komen afhalen en betalen. De bruikleenvergoeding voor het shirt en broek gaat voor deze spelers wel via stichting leergeld.

Denk eraan, geen kousen is niet voetballen!!

Keepers mogen hun eigen zwarte kousen gebruiken, zelf nieuwe zwarte kousen kopen of zich bij ons melden voor zwarte kousen (€ 7,50).

Helaas zijn er nog steeds een aantal teams die nog geen begeleiding hebben. We hebben daar alle ouders inmiddels over geïnformeerd indien we tenminste een juist e-mailadres hebben. Deze spelers kunnen het beste nog even wachten met de aanschaf van de kousen omdat het niet zeker is of deze teams wel kunnen gaan voetballen.

De trainers en leiders krijgen via ons nog een mail over eventuele trainingspakken voor henzelf of voor het team.

Helaas is het met de KNVB nog niet gelukt om de naam SJO Helmondia-MULO om te zetten in (SJO) SV De Braak. Deze namen zullen voorlopig dus door elkaar gebruikt gaan worden. Voor de KNVB blijven we voorlopig SJO Helmondia-MULO (zie de voetbalapp: voetbal.nl) maar voor ons zelf zijn we echt al SV De Braak!!

Als er vragen zijn kunt u deze stellen via de mail: info@svdebraak.nl

Namens SV De Braak
Jean-Pierre van de Laar

Begeleiding voor diverse jeugdelftallen

Dit bericht is voor ……

jou,
je vader, je moeder,
je oom, je tante,
je buurman, je buurvrouw,
je broer, je zus,
je opa, je oma,
je neef, je nicht,
eigenlijk voor iedereen, die het fijn vindt, dat jeugd voetbalt.

Wij zoeken nog begeleiding voor diverse jeugdelftallen van SV de Braak (SJO).

Voordelen voor u als leider:

  • je bezorgt de jeugd een fijne activiteit;
  • je wordt begeleid door de club;
  • je bent actief bezig;
  • het lidmaatschap voor een leider is gratis;
  • je bespaart 28,00 euro op je contributie als je al lid bent van sc Helmondia;
    (heb je de contributie al betaald, dan wordt dit bedrag in september overgemaakt);
  • je hebt een leuke vrijetijdsbesteding;
  • je begeleidt samen met anderen een jeugdteam.

Ben je 14 jaar of ouder, meld je aan en je maakt een groep jeugdvoetballers blij.
Heb je voorkeur voor een bepaalde leeftijd, geef dat aan.
Heb je voorkeur voor een bepaald team, vertel het ons.

Aarzel niet, doe het nu en maak jeugd blij en stuur uw antwoord via onderstaande knop

Bericht naar ledenadministratie

Met vriendelijke groeten, mede namens het bestuur,
Douwe van der Wey
Ledenadministratie

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful