Laatste nieuws

Corona update

Dinsdagavond heeft het kabinet bekend gemaakt dat de bestaande corona-maatregelen, ten aanzien van de sport, niet langer tot 6 april maar op zijn minst tot en met 28 april van kracht blijven.

Daarop heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen

Link naar artikel KNVB.

Sportpark gesloten!

Het sportpark is op last van de Gemeente Helmond (Noodverordening van 16 maart) Verboden Toegang! 
Ondanks dat alle sportparken verplicht gesloten zijn in verband met de coronacrisis, zijn er toch veel jongeren die een balletje trappen op de diverse kunstgrasvelden.
Wij begrijpen dat binnen zitten gaat vervelen, maar het druist in tegen het advies van het RIVM en onze regering. Ondanks dat het normaal gesproken overdag gedoogd wordt om op het kunstgrasveld van MULO en Helmondia aan het kanaal te voetballen, doen wij nu op iedereen een dringend beroep om dit niet te doen. Op dit moment is het zelfs strafbaar. De 2 nieuwe kunstgrasvelden zijn normaal niet vrij toegankelijk en nu ook niet. 

We doen dan ook een beroep op ouders en verzorgers om hierin ook hun verantwoordelijkheid te nemen en er op toe te zien dat de kinderen niet naar ons sportpark gaan.

Wij hopen op uw begrip en medewerking.

In memoriam: Tini Nouwens

Tini Nouwens

Vanmorgen (maandag 16 maart) bereikte ons het droevige bericht dat Tini Nouwens in alle vroegte op 83 jarige leeftijd is overleden.

Tini was een echte Helmondia man en bij velen van ons bekend. Gedurende meer dan 10 jaar maakte hij deel uit van het hoofdbestuur en heeft daarmee een behoorlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze club. Nadat Tini zijn bestuursfunctie had neergelegd heeft hij nog jaren lang onze club vertegenwoordigd bij zowel uit- als thuiswedstrijden van ons eerste elftal. Bij thuiswedstrijden was zijn vrouw Lies vaak het gezicht van Helmondia als gastvrouw in de bestuurskamer.

We wensen Lies, Jürgen, Helga, verdere familie en vrienden veel sterkte met het verlies en gemis van Tini.

Graag had de familie met allen die zich betrokken voelen het afscheid van Tini beleefd, echter de huidige omstandigheden maken dat zij in beperkte familiekring afscheid moeten nemen.

Bestuur SC Helmondia

Corona update

De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn verlengd tot en met 6 april. Daarnaast kondigde het kabinet vandaag nog verder gaande maatregelen aan, oa voor de scholen en de Horeca. Als gevolg daarvan moesten Sportclubs zondag per direct hun deuren sluiten.

Voor Helmondia, Mulo en SV de Braak betekend dat geen voetbal, geen trainingen en een gesloten kantine ten minste tot en met 6 April.

Geen voetbal tot 1 april.

De KNVB heeft vandaag bepaald dat alle duels
in het betaald en amateurvoetbal tot en
met dinsdag 31 maart worden geschrapt.
De interlands van het Nederlands elftal
tegen de Verenigde Staten (26 maart) en Spanje (29 maart) gaan evenmin door.

Het besluit volgt op het advies van de regering om vanwege de uitbraak van het coronavirus geen evenementen te laten plaatsvinden waar meer dan honderd bezoekers op afkomen.

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB: “Wij adviseren alle amateurverenigingen om ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere grote bijeenkomsten te organiseren. We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking van alle clubs om gezamenlijk de competities tot een goed einde te brengen. De komende periode gaan we nadenken over een goede oplossing voor ons amateurvoetbal.”

Geen wedstrijden brabants amateurvoetbal tot en met maandag 16 maart.

Beste leiders, trainers, ouders en spelers,

De KNVB heeft besloten dat alle wedstrijden van Brabantse amateurvoetbalverenigingen, die voor deze week op het programma staan, worden uitgesteld. Als Mulo en Helmondia volgen we de KNVB, en daarmee het advies van NOC*NSF, en zetten alle voetbalactiviteiten stop t/m maandag 16 maart. Zie evt deze link naar de publicatie vd KNVB.

Voor de kantine volgen we de richtlijnen voor de Horeca. Vooralsnog betekent dit dat we morgenavond gewoon open zijn en we een beroep doen op de leden om niet te komen als ze twijfelen aan hun gezondheid.

Verdere informatie mbt de periode na 16 maart volgt.

Bestuur Helmondia an Mulo

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful