Laatste nieuws

Website SV de Braak

Het on-line zetten van de nieuwe Sv de Braak website laat nog even op zich wachten. Voor deze site gaan we gebruik maken van een service van de KNVB / Sportlink waardoor steeds de actuele gegevens van onze teams beschikbaar zijn. Helaas gaat het inrichten pas nadat Sportlink de conversie ven de SC Helmondia en Mulo gegevens afgerond heeft.

Fusie een feit na ondertekening akte

Op dinsdagmiddag 30 juni is de fusieakte ondertekend waarbij de verenigingen MULO en Helmondia zijn gefuseerd tot de nieuwe  vereniging SV De Braak. Hiermee is de fusie definitief en kan er gewerkt worden aan nieuwe historie in het Helmondse amateurvoetbal.

De fusievereniging zal gaan bestaan uit om en nabij de 1200 leden en zal het komende voetbalseizoen deel gaan nemen met een 1e en 2e elftal zondag, een 1e en 2e elftal zaterdag, een damesteam, 14 lagere seniorenteams, 3 veteranenteams, 4 G teams en ruim 40 jeugdteams, waaronder 2 meisjesteams.

Kantine weer open

De kantine gaat donderdag 2 juli weer open. Tot aan de bouwvakvakantie is deze op donderdag en zondag weer geopend.
Let op: we houden ons wel aan de wettelijke regels waaronder de verplichte 1.5 m afstand. Doen we dat niet, dan zullen we de kantine weer moeten sluiten, of zal de Gemeente Helmond dat voor ons doen waarbij we risico lopen op een fixe boete. Dus ben verstandig en houd afstand. En heb je koorts of hoest je; blijf dan thuis.

Voorlopige indelingen jeugdteams

Beste jeugdleden/ ouders/ trainers/ leiders,

Bijgaand de voorlopige indelingen van onze niet selectie teams voor het seizoen ‘20-‘21. Sommige teams zijn helaas nog niet volledig. Dit komt o.a. doordat we niet precies weten wie er gaan stoppen en ook zijn er in deze coronatijd weinig nieuwe aanmeldingen binnengekomen omdat ons secretariaat al weken niet geopend is. Daar wandelen normaal gesproken veel mensen binnen om zich aan te melden.

De teams zijn voor het overgrote deel in tact gebleven op een aantal teams na die verdeeld zijn over andere teams i.v.m. de aantallen. Ook zijn er spelers toegevoegd die al op onze wachtlijst stonden.

Door overleg en waarnemingen door onze coördinatoren, hoofd jeugdopleiding, begeleiding en onze interne scouting zijn deze indelingen tot stand gekomen.

Het kan natuurlijk zijn dat wij abusievelijk iets of iemand vergeten zijn laat dit dan ook even weten.

U kunt voor vragen en/of opmerkingen reageren (uitsluitend per mail) tot en met maandag 24 juni.

Met vriendelijke groeten, team jeugd SV De Braak

Mailadres: info@svdebraak.nl

Indelingen lagere jeugdteams SV de Braak

Voorlopige indelingen jeugdselecties

Beste jeugdleden/ouders/trainers/leiders,

In deze bijzondere coronatijd moeten we op een bijzondere wijze nieuwe teamindelingen gaan maken voor komend seizoen. Er zijn o.a. spelers en leiders/trainers waarmee het contact de afgelopen maanden minimaal is geweest. Gaan er spelers stoppen? Komen er spelers bij nu er geen secretariaat is geopend. Veelal is er gecommuniceerd via de telefoon. Al met al geen ideale situatie.

Afgelopen weken zijn de jeugdcoördinatoren druk bezig geweest met het maken van de voorlopige indelingen voor het nieuwe seizoen.

Bijgaand de voorlopige indelingen van onze selectie- en schaduwteams voor het seizoen ‘20-‘21. Sommige selectiegroepen zijn wat groot andere nog niet volledig.

Door overleg en waarnemingen door onze coördinatoren, hoofd jeugdopleiding, begeleiding en onze interne scouting zijn deze indelingen tot stand gekomen.
U kunt voor vragen en/of opmerkingen reageren (uitsluitend per mail) tot en met maandag 15 juni.
Op woensdag 17 juni maken we op dezelfde wijze ook de overige voorlopige indelingen van onze jeugd teams bekend.

Vanaf 15 juni kan het zijn dat er voorlopige selectiegroepen in hun nieuwe samenstelling gaan trainen. Dit wordt nog nader gecommuniceerd.

Met vriendelijke groeten, team jeugd SV De Braak

Mail adres: jeugdopleiding@svdebraak.nl

Indelingen selectie en schaduwteams SV de Braak

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful