Laatste nieuws

Invoering Privacywet op 25 mei 2018

Vanaf 25 mei 2018 treedt de nieuwe, strenge, Europese privacywet  in werking. Voluit de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deze wet versterkt de positie van de mensen van wie persoonsgegevens worden verwerkt. Organisaties die persoonsgegevens verwerken, waaronder dus voetbalclubs, krijgen meer verplichtingen om op een juiste manier om te gaan met deze gegevens. Concreet houdt dit in dat verenigingen moeten vastleggen hoe zij omgaan met persoonsgegevens van hun leden. Met deze documentatieplicht kunnen clubs aantonen dat zij voldoen aan de AVG.

Helmondia heeft de benodigde acties uitgevoerd en daarmee de implementatie van AVG binnen SC Helmondia voltooid. De nieuwe pagina met ons Privacybeleid is een van de resultaten.

De AVG is ook wel bekend onder de Engelse naam: General Data Protection Regulation (GDPR).

Jeugdafdelingen MULO en Helmondia gaan komend seizoen samen

SJO Helmondia MULO

Zoals u ongetwijfeld via de media of onze website hebt vernomen, gaat sportpark De Braak de komende jaren op de schop. Het gebied wordt opnieuw ingericht, Helmond Sport bouwt er een nieuw stadion en de OMO- scholengemeenschap verhuist het Dr. Knippenbergbergcollege binnen enkele jaren naar ons sportpark. Voor onze voetbalverenigingen MULO en Helmondia is dat het moment om de samenwerking te vergroten. Intensieve gesprekken tussen beide verenigingen hebben geleid tot het besluit om onze jeugdafdelingen samen te voegen. Vanaf komend seizoen (2018-2019) zal onze jeugd spelen onder de naam SJO (Samenwerkende Jeugdorganisatie) Helmondia MULO. Dit geldt voor alle jongens, meisjes en voetbal extra teams. Beide verenigingen blijven overigens gewoon bestaan en de seniorenteams worden niet samengevoegd.

Aantrekkingskracht vergroten en professionalisering

Met dit besluit verwachten wij de aantrekkingskracht op jeugdspelers te vergroten en onze jeugdorganisatie verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Zo zal Helmond Sport zal haar kennis en knowhow op voetbaltechnisch gebied gaan inzetten voor de SJO en gaan we op termijn intensief samenwerken met de OMO Scholengemeenschap (Dr. Knippenbergcollege, de Praktijkschool en Vakcollege). OMO heeft sport hoog in haar vaandel staan en wij zien volop kansen om ons onderwijs- en sportaanbod verder te versterken en met elkaar te integreren.

Komend seizoen zal de nieuwe 13-1 van de SJO al nauw samen gaan werken met de nieuwe 13-1 van Helmond Sport.

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt om de nieuwe organisatie vorm te geven. U moet daarbij onder meer denken aan de inrichting van de commissies Voetbaltechnische Zaken, Financiën, PR & Communicatie en Vrijwilligersbeleid. De voetbalcoördinator van Helmond is daar ook bij betrokken.

Meer informatie?

Wij hebben op 15 mei jl. aan alle jeugdleden van MULO en Helmondia van wie bij ons hun e-mail adressen bekend zijn, een mail verzonden met een uitgebreide uitleg over deze op handen zijnde samenwerking en de gevolgen voor komend seizoen. Deze uitleg wordt aan de jeugdleden zonder een bij ons bekend mailadres per post verzonden. Heb je deze mail en/of brief niet ontvangen dan vernemen wij dit graag. U dient dan een mail te verzenden naar info@mulo.nl dan zullen wij u alsnog de uitgebreidere uitleg toezenden per mail.

Met vriendelijke groet,

Organisatie SJO Helmondia MULO

Helmondia – IVO 0-1

Helmondia is veroordeeld tot het spelen van de nacompetitie. Op Sportpark de Braak werd met 0-1 verloren van directe concurrent IVO. Helmondia begon sterk aan het duel. De Helmonders hadden veruit het meeste balbezit in de beginfase. Na tien minuten ging het echter volledig mis. Door een miscommunicatie achterin was Sil Geurts in staat om de openingstreffer voor zijn rekening te nemen. In het restant van de eerste helft was Helmondia beter maar echte kansen bleven uit. In de tweede helft bleef het spelbeeld onveranderd. Helmondia was beter maar de beste kansen waren voor IVO. In de slotfase was Luigi Burhenne nog dicht bij een treffer maar de Limburgse goalie kon pareren.

Bron: www.ed.nl/amateurvoetbal/

Oranje Zwart – SC Helmondia niet uitgespeeld.

De wedstrijd tussen Oranje Zwart en SC Helmondia is gestaakt in de rust nadat een kind langs de lijn onwel raakte aan het einde van de eerste helft. De stand was op dat moment 0-0.
De wedstrijd wordt uitgespeeld op donderdag 17 mei, aanvang 19:30 uur.

Ysselsteyn – Helmondia 2-1

In een gelijkopgaande wedstrijd heeft SC Helmondia in de slotminuut met 2-1 verloren van Ysselsteyn. De bezoekers uit Helmond kwamen dankzij Stefan van de Water na iets meer dan een half uur op voorsprong: 0-1. In de tweede helft waren er kansen over en weer, met nog twintig minuten op de klok werd het uit een corner gelijk: 1-1. In blessuretijd viel de 2-1 voor Ysselsteyn.
Bron: https://www.ed.nl/amateurvoetbal/

Aandacht voor ALS

ALS (amyotrofische laterale sclerose) is een aandoening die leidt tot het onvoldoende of niet functioneren van de spieren. ALS is progressief. Dat betekent dat iemand met deze ziekte steeds verder achteruitgaat. Oud Helmondiaan Nicky van den Eijnden lijdt helaas aan deze slopende en dodelijke ziekte. Aanstaande dinsdag 1 mei komt op RTL4 (21.30) het programma De reis van je leven van Johnny de Mol. Dit programma gaat over mensen die niet lang meer te leven hebben en nog 1x een reis willen ondernemen met vrienden. Deze uitzending is gewijd aan Nicky.

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful