Laatste nieuws

Verzin een naam voor de SJO!

Weet jij een leuke naam voor de SJO?

Komend seizoen willen wij de volgende stap zetten een nieuwe naam voor de SJO en een nieuw logo.

Wat moet je doen: verzin een naam en logo.

Er zijn wel wat vooraf afgesproken criteria. Klik hier of op het plaatje.

Dart toernooi 2018

Uiteindelijk winnaar Sjef bij zijn binnenkomst.

Hoogste uitgooi door Leon

Zondag 13 januari is het SC Helmondia Dart toernooi gespeeld. Naar goed gebruik werd om 10:00 uur gestart met een goed verzorgd ontbijt, waarna vanaf 11:00 de poule wedstrijden konden starten. Toernooileider Frank van den Berg had weer een drukke dag met zo veel; spelers. Gedurende de dag werd hij bijgestaan door voormalig toernooiwinnaar Michael Verberne, die dit jaar zelf geen prijzen won.

Winnaar van het toernooi werd Sjef Verhulst die in de finale Harm van Stiphout versloeg. In de verliezersfinale speelde Leon van Teeffelen die de hoogste uitgooi had. Op de fotopagina meer foto’s van het toernooi.

SJO oefent

Komende weekeinden staan er enkele leuke oefenwedstrijden op het programma:

Zaterdag 19 januari om 10 uur:
SJO Helmondia/Mulo O12 – PSV O11

Zaterdag 26 januari om 9 uur:
SJO Helmondia/Mulo O11 – PSV O10

Sponsoren bedankt!

Namens Helmondia 4 en SC Helmondia willen wij de volgende sponsoren bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen tijdens ons evenement voor het Rode Kruis en 3 FM Serious Request.
De Rozario Restaurant Helmond
Rabobank Helmond
Macron Sport Deurne

Rest O Ricus Helmond
Cafetaria van Hamsvoort
Vishandel De Goeie Ouwe Tijd
Pata Negra Helmond
Geretti Sport Helmond
Marschee
Plus vd Wildenberg
Cacao Fabriek

Mede door jullie hulp is de dag, en daarmee de inzamelactie, geslaagd!

Jubilarissen Helmondia gehuldigd

Staand vlnr: Rini van Tilburg (bestuurslid), Harm van Stiphout (bestuurslid), Stefan van Os (bestuurslid), Hassan Elmaliki (25 jr lid), Huub Vereijken (50 jr lid), Fred Boogaarts (Lid van verdienste), Hans Spee (50 jr lid) en Jan van der Linden (50 jr lid). Gehurkt: René Daniëls (40 jr lid en vrijwilliger van het jaar) en Frits Duymelinck (50 jr lid). Op de foto ontbreken C. Gerrits (25 jr lid) en Chris van Knippenberg (25 jr lid)

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van SC Helmondia op 6 januari zijn een achttal jubilarissen in het zonnetje gezet ter gelegenheid van hun 25, 40 en 50-jarige ononderbroken lidmaatschap. Tevens werd de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt en voorzien van de bijbehorende versierselen. 

Kijk op deze fotopagina voor meer plaatjes van de nieuwjaarsreceptie.

Kerstwens

Kerstgroetafbeelding

SC Helmondia wenst al haar trainers, leiders, spelers, leden en oud-leden, vrijwilligers en anderen die hen een warm hart toedragen fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2019. Tot ziens op de

Nieuwjaarsreceptie

op zondag 6 Januari !


 

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful