Clubkleding

Met ingang van seizoen 2015-2016 heeft het bestuur van SC Helmondia voor wat betreft voetbalkleding en voetbalmaterialen gekozen voor Jero Sport en Bedrijfskleding, Stationsstraat 99, 5751 HD Deurne.

JERO logo vierkant-01

Jero Sport is co-hoofdsponsor van SC Helmondia. Jero Sport en Bedrijfskleding is een bedrijf gevestigd in Deurne dat gespecialiseerd is in het leveren van sportkleding en bedrijfskleding. Jero Sport en Bedrijfskleding levert aan verenigingen, bedrijven, stichtingen en scholen. Neem voor vragen eventueel contact op met Rini van Tilburg.


Kledingreglement

 1. Iedere speler krijgt bij het uitreiken van de kleding een volledig SC Helmondia tenue (bestaande uit: één paar SC Helmondia kousen, één Macron broekje en één custom-made SC Helmondia shirt) in bruikleen.
 2. Het uitgeleende tenue is en blijft eigendom van SC Helmondia.
 3. Het is niet toegestaan om het tenue (of onderdelen daarvan) uit te lenen aan derden.
 4. De leden dienen de kleding goed te onderhouden en volgens de wasvoorschriften te wassen.
 5. Bij verlies of onherstelbare beschadiging van de kleding wordt het lid aan wie de kleding is uitgeleend aansprakelijk gesteld door SC Helmondia. De kosten van een tenue (of het beschadigde onderdeel hiervan) zullen in rekening worden gebracht.
 6. Het is niet toegestaan het tenue te dragen tijdens trainingen of in je vrije tijd, maar alleen te dragen tijdens wedstrijden van SC Helmondia.
 7. Bij het uitreiken van de tenues, dient te worden gecontroleerd of de uitgereikte kleding onbeschadigd is. De eventuele schade die later gemeld wordt, komt voor rekening van het lid waaraan de kleding is uitgeleverd.
 8. De kleding wordt ingenomen indien:
 • het lid zijn / haar lidmaatschap van SC Helmondia opzegt,
 • het lid gedurende langere tijd geen wedstrijden voor SC Helmondia kan/mag spelen,
 • het lid niet langer actief lid (bondslid) is,
 • het seizoen geëindigd is.

Het is overigens niet mogelijk je uit te schrijven of naar een andere vereniging over te schrijven zonder eerst de in bruikleen gegeven kleding in te leveren.

 1. Pas bij het inleveren van een volledig tenue (zie punt 1) bij een bestuurslid, zal dit contract als beëindigd worden beschouwd.
Let op: Helmondia heeft nog sokken met logo op voorraad. Voor sokken ga je dus naar Helmondia en niet naar de webshop!

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful