Ledenadministratie

Welkom bij SC Helmondia

Als bestuur heten wij je als lid van harte welkom bij SC Helmondia. Om lid te worden, of wijzigingen door te voeren bieden wij je de mogelijkheid onderstaande formulieren te downloaden, digitaal in te vullen. Na het volledig invullen van de gevraagde gegevens mag je het formulier inleveren op onze accommodatie op de tijdstippen die in het formulier staan vermeld.

Download aanmeldingsformulier

Download wijzigingsformulier

Download machtigingsformulier

Download Adobe Reader

Download informatieboekje jeugdleden

Lees deze pagina als je een overschrijving overweegt.

Hoogte van contributie

Onderstaande contributiebedragen zijn vastgesteld door de algemene ledenvergadering op 12.11.2018 en gelden vanaf 01.01.2019:

Jaarcontributie  Per 01-01-2019
Senioren  € 159.00
Veteranen  € 122.00
A-junioren  € 172.00*
Junioren  € 162.00*
Mini’s  €   33.00
Rustende leden  €   28.00**
Vrijwilligers  €   21.50**

* Inclusief wedstrijdtenue.
** Ben je leider of trainer van een jeugdelftal? Dan ben je vrijgesteld van het betalen van contributie!


Aandachtspunten

We vestigen daarnaast de aandacht op de volgende zaken:

  • SC Helmondia kent voor al haar leden een jaarcontributie.
  • Bij juniorleden zal 2 maal per jaar (1 juli en 1 januari) worden geïncasseerd.
  • Voor de gezinnen, waarvan meerdere kinderen voetballen bij SC Helmondia, is er de mogelijkheid om per kwartaal te betalen. Deze termijnbedragen dienen voorafgaand aan het betreffende kwartaal te worden betaald.
  • De contributie wordt ieder jaar op indexeringsbasis aangepast of de ledenvergadering beslist anders.
  • Contributiebetaling kan alleen per automatische incasso. Voordeel van automatische betaling door machtiging is dat men zelf niets meer hoeft te doen, en dat betalen ook niet meer kan worden vergeten. Belangrijk is te weten dat U door een machtiging niet de controle over Uw rekening verliest. U heeft 56 dagen (8 weken) de tijd om een afschrijving te laten terugboeken (ook wel “storneren” genoemd) als U het niet eens bent met de incassoafschrijving. De bank is verplicht deze opdracht zonder meer uit te voeren.
  • Tevens machtigt u S.C. Helmondia om de contributie per automatische incasso te innen. Zorg dat u uw bankrekeningnummer (IBAN) bij de hand heeft.
  • Kleding krijgt u in bruikleen. De kleding blijft eigendom van SC Helmondia.

Voor vragen m.b.t. contributie kan men op donderdag avond tussen 19:30 en 20:30 bellen met 0492-525646 of kom persoonlijk langs op onze accommodatie. In dat geval s.v.p. melden in de bestuurskamer.

 

 

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful