Info SJO HELMONDIA-MULO / SV DE BRAAK

INFO VOOR OUDERS, LEIDERS EN TRAINERS VAN SJO HELMONDIA-MULO / SV DE BRAAK

Beste trainers, leiders en ouders,

Nu we bijna aan het eind van dit voetbalseizoen zijn gekomen is de tijd gekomen om terug te kijken maar zeker ook om vooruit te kijken.

Het samenbrengen van 2 verenigingen is niet iets wat je zomaar even doet. Daar zijn dan ook diverse bijeenkomsten voor geweest gedurende het seizoen 2017-2018. We zijn dit seizoen begonnen met een groot aantal teams die hebben deelgenomen aan de competitie maar ook een aanzienlijk aantal spelers heeft dit seizoen niet kunnen voetballen omdat er een gebrek was aan vrijwilligers. Gelukkig hebben diverse kinderen op vrijdagavond kunnen deelnemen aan speciale trainingen voor spelers van de wachtlijst. Om ruim 500 kinderen te laten voetballen hebben we veel vrijwilligers nodig die we moeten vinden tussen ouders, familie en vrienden van onze jeugdspelers. Ook voor komend seizoen wordt dit weer een hele opgave. De bereidheid van ouders om de handen uit de mouwen te steken neemt spijtig genoeg zienderogen af. Ook het kader van onze SJO kan wel een impuls gebruiken want nu is het een select groepje personen die de algemene lijnen van de SJO bewaakt en uitvoert.

De nieuwe naam van onze SJO: SV De Braak zal vanaf augustus definitief zijn intrede doen en ook het nieuwe tenue zal door alle jeugdspelers gedragen gaan worden. De gebruikersvergoeding voor deze kleding zal gehandhaafd worden voor alle kinderen. De oude kleding dient na de laatste voetbalactiviteit per team te worden ingeleverd dus niet door spelers apart. Vriendelijk verzoek aan alle leiders/trainers dit per team op zich te nemen.

De huidige jeugdteams kunnen, indien gewenst, nog trainen tot en met donderdag 13 juni (uitzonderingen daargelaten). Deze week is er geen training op donderdag i.v.m. Hemelvaartsdag.

Ook de start van de bouw op sportpark de Braak komt dichtbij. Als we in augustus weer gaan beginnen met trainen zal iedereen hiermee geconfronteerd worden. De 2 extra kunstgrasvelden, op het oude terrein van Oranje Zwart, zullen volop worden gebruikt door alle teams. Bij afgelastingen hebben we nu de beschikking over 3 kunstgrasvelden. Dit zal betekenen dat we zoveel mogelijk trainingen door kunnen laten gaan als de gemeente de gewone velden afkeurt door de weersomstandigheden. De veiligheid van onze kinderen zal natuurlijk altijd gewaarborgd blijven gedurende de 5 jarige bouwtermijn. Dit wordt door de gemeente Helmond gegarandeerd.

In de maanden mei gaat bij iedereen het vizier op het komende seizoen en wil iedereen graag weten in welk team hij of zij zal komen te spelen in het nieuwe seizoen. Deze indelingen zullen worden gemaakt in de maand juni en zeker bekend zijn voor het begin van de zomervakantie. De SJO is geen voorstander van selectiewedstrijden maar kan eventueel selectietrainingen laten plaatsvinden als zij dit nodig acht. Deze selectietrainingen zijn eventueel na het weekend van 1/2 en 8/9 juni. Spelers die hieraan mogen deelnemen worden persoonlijk uitgenodigd. De nieuwe indelingen zullen worden bekendgemaakt via de websites van MULO en Helmondia. Het is overigens onze regel dat selectiespelers worden uitgenodigd om deel te nemen aan een selectieteam. Wil je liever in een niet-selectief blijven voetballen dat is dat geen enkel probleem.

Door het gebrek aan mensen binnen ons kader is het ook nog niet mogelijk geweest om met alle vrijwilligers/trainers/leiders persoonlijk te spreken en o.a. de vraag te stellen: Kunnen wij en de kinderen komend seizoen weer rekenen op jullie vrijwillige inzet? Wij gaan proberen dit in de maand juni alsnog te doen zodat we ook goed zicht krijgen op alle zaken die er spelen bij onze vrijwilligers. Want dat nog niet alles vlekkeloos verloopt binnen onze samenwerking daar zijn wij ons zeker van bewust. Wij proberen dit dagelijks te verbeteren en houden ons vooral vast aan de zaken die wel goed lopen. Op termijn moet alles steeds beter gaan en zullen we uiteindelijk één mooie vereniging worden op een prachtig nieuw sportpark.

Als laatste nog de volgende vraag: zijn er spelers die al weten dat ze gaan stoppen met voetballen en dat nog niet hebben doorgegeven aan de club doe dit dan alsnog door een mail te sturen naar info@mulo.nl. Ook als trainers/leiders op de hoogte zijn van spelers die gaan stoppen, laat dit dan even weten.

Met vriendelijke groet,

Jean-Pierre van de Laar en Davy Manders
SJO Helmondia-MULO / SV De Braak

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful