Vraag en antwoord

Is het de bedoeling dat de rustende leden automatisch meegaan naar de nieuwe vereniging of krijgen zij hier nog een schrijven van omtrent eventuele opzeggingen en/of contributie e.d?

Alle leden worden per 1 juli overgeheveld van hun huidige vereniging naar SV de Braak.

2 jaar geleden hebben wij onze eigen sponsoring geregeld voor onze tenues en trainingspakken. In het Helmondia overleg van vorig jaar kwam naar voren dat SV De Braak de huidige sponsors over moeten nemen op de nieuwe tenues omdat er een contract met de huidige sponsors is afgesloten. Hoe en wanneer moeten we dit doorgeven of wprd dit automatisch geregeld door SV De Braak?

Wedstrijdshirts worden in 3 jaar afgeschreven. De restwaarde van de sponsoring zal door SV de Braak worden ingebracht bij aanschaf van de SV de Braak wedstijdshirts.

Bepaling van deze restwaarde per elftal vindt plaats buiten deze vergadering om.

Via welke wijze vindt vergadering plaats?

Deze vraag is rechtstreeks aan de steller beantwoord. We gebruiken het ZOOM platform (betaalde business versie) inclusief de laatste security update van zaterdag 9 mei. We zijn ons bewust van de publicaties die er over dit platform in de verschillende media te lezen zijn geweest, maar zijn na een analyse van mening dat het gebruik van de recentste zoom versie (met client versie 5 of hoger, nu 5.0.2) niet meer of minder risico’s geeft dan een ander pakket.

Er zijn op dit moment reeds spelers van andere verenigingen die zich aanmelden /aangetrokken worden voor de selectie van SV De Braak 1. Gaan deze en andere spelers vergoedingen krijgen of staat men toe dat een sponsor buiten de vereniging om spelers vergoedingen betaald zoals in het verleden bij Helmondia gebeurde? De voorzitter van Helmondia gaf bij een vergadering bij Mulo eens aan dat dit bij hen toegestaan werd

1) SV de Braak trekt geen spelers aan. 2) Nee, er worden geen vergoedingen betaald. De stuurgroep vindt dit dermate belangrijk dat dit wordt opgenomen in het huishoudelijk reglement, èn in het beleidsplan van SV de Braak.

Is er een schriftelijke garantie van de gemeente Helmond dat er voor SV de Braak voldoende velden, kleedlokalen en een kantine beschikbaar zijn na het afstand doen van de opstalrechten. Ook in het geval de overleggen tussen gemeente Helmond en stichting Helmond Sport niet de gewenste uitkomst hebben?

Ja, deze schriftelijke garantie van de Gemeente Helmond is door de besturen ontvangen. Hierover is onlangs zelfs een artikel verschenen in het Eindhovens dagblad.

Blijft de toegang op de Bakelsedijk de komende 3 jaren   open om op het sportpark te komen?

Ja. Is opgenomen in het voorlopig ontwerp van de Braak.

Vraag of er nog plaats is binnen SV de Braak voor een elftal. Het huidige PVV 3 wil de stap naar de Braak maken. Wat is jullie standpunt, is er nog ruimte voor een 16e senioren elftal op zondag?

Deze specifieke vraag is rechtstreeks met de inzender besproken, en met de seniorencommissie.

RKPVV 3 is reeds ingedeeld als SV de Braak 16.

Ik blijf het vreemd vinden dat iedereen die zich aanmeldt en niet voetbalt of een functie bekleedt en alleen maar lid wil worden om bijvoorbeeld op de donderdagavond te komen darten, toch bondslid moet worden. Waarom hebben we dat geaccepteerd, dat de KNVB ons dat oplegt.

Wat is de achterliggende gedachte van de KNVB?? Voor elk bondslid moeten we wel een bijdrage aan de KNVB betalen.

Stuurgroep is het hiermee eens. Echter de KNVB stond niet toe dit uit de statuten weg te laten.

ăn dặm kiểu NhậtResponsive WordPress Themenhà cấp 4 nông thônthời trang trẻ emgiày cao gótshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữhouse beautiful